sâmbătă, 17 noiembrie 2007

INTALNIREA DE LA MIEZUL NOPTII


Aceasta poza, este cu un rocker adevarat ("Roscatu'"), la Festivalul de Rock International- Rock la Mures, din Periam Port, Timis (2007)

19 comentarii:

trubadur spunea...

Ce tareeeeeeeeee!!!! Intalnirea de la miezul noptii!!!! Nostalgie in sufletul meu, nu gluma! Pe bune, chiar as vrea sa revad emisiunea aia!

Ura de după uşă-Zărneşti spunea...

oau!!!!!!!!!!!!!!stiu ca asteptam cu nerabdare aceasta emisiune!pacat ca astazi se asculta numai muzica pentru inculti si de nonvalori!

Anonim spunea...

mie mi-au placut primele emisiuni facute chiar la scurt timp dupa revolutie, pentru mine ca rocker asta era semnul schimbarii de atunci din decembrie 89, pe langa porcariile alea comuniste clipurile cu whitesnake erau ceva de pe alta lume, apoi imi aduc aminte isteria din romania cu clipul de la Overkill- Elimination saptamani in sir pe locul 1,un 1ucru care nu mi-a placut apoi in anii urmatori au fost deschiderea exagerata spre stiluri care nu apartin rockului hard'n'heavy dar care se practica cu insucces si la headbangers ball, acum iara la laude introducerea cu WW III- Love you to death in care Petre apare in still Dio hahahaha misto, ia zi Petre ce zici de siteul meu http://glory-years.byethost32.com

Petre Magdin spunea...

hardnheavy, te salut si-ti multumesc pentru apreciere. sigur ca am facut tot ce a tinut de mine, ca dupa revolutia din '89, sa fac ceva ce simteam demult dar nu mi se accepta sa fac:)! iata ca am reusit, apoi "prietenii sefi" ai TVR au inceput sa-mi impuna ce sa fac si ce sa nu fac si asa... emisiuni infloritoare, dar pentru vremea aceea, emisiunea mea, a lansat sute de trupe romanesti si printre ele, mai strecuram cate o trupa straina... Eu spun ca a fost bine atunci, rockerii din toata tara, erau bagati in seama, cineva le arata ca se gandeste la ei, acela eram eu. ca mai departe TVR nu mi-a mai acceptat formate de emisiuni rock, e altceva si nu comentez.

va salut pe toti cei care mi-ati scris

Site-ul tau este super, super, nu pot decat sa ma bucur ca flacara rock-ului o duceti mai departe, cei care sunteti adevarati!

Te salut si va salut cu drag pe toti!

bobinou spunea...

servus Petre,

sunt Bogdan Colesiu , banuiesc ca numele meu nu iti spune nimic ,dar nu asta este important.acum vreo cinspe ani eram bassist la o trupa care se numea Grup'74; o trupa brasoveana cu care am avut ocazia sa inregistrez chiar si in emisiunea ta (imi amintesc cu mare placere de orele petrecute in studio).
in fine...ce mi-ar face si mai mare placere ar fi sa pot obtine inregistrarile de la vremea aceea. crezi ca m-ai putea ajuta? sper ca arhivele nu au fost distruse. ar fi pacat.
orice tine de Grup '74 este binevenit...
iti multumesc si sa auzim numai de bine .
keep rock !!!

marvemed spunea...

Buna Petre Magdin! Sunt Marian Vechiu, formatia MEDUSA ! Nu mai stiam nimic despre tine si m-am gandit sa apelez la internet! Iata am reusit sa te gasesc! Nostalgia perioadei rock petrecuta in studiouri cu Petre, nu poate sa treaca, ori de cate ori sunt cu chitara in brate! Despre noi, suntem bine pe plan muzical, chiar daca stilul rock a capatat ramificatii :) si datorita perioadei in care traim! In yahoo la ADRESA: www.formatiamedusa.ro, se poate afla mai multe! Raman acelasi simpatizant si mai ales plin de respect pentru tot ce a facut petre Magdin pentru mine si formatia Medusa! Cu stima, Marian Vechiu

crisstian spunea...

Domnule Magdin, ma numesc POPESCU CRISTIAN si am facut parte din trupa SSonora.Am filmat prin 2001 o pisa ptr emisiunea dumneavoastra.Credeti ca exista ceva sanse pentru a intra in posesia filmarii respective pentru arhiva mea proprie? Va multumesc si daca se poate acest lucru pot fi contactat la adresa e-mail cristidorkas@yahoo.com

Mihai Iacob spunea...

Salut, pentru cei care au cunostinta de festivalul rock "POSADA" din C-lung Muscel si doresc reluarea acestuia ,poate acum avem o sansa urmand link-ul si semnand aceasta petitie pro-rock ! Multumim http://www.petitieonline.ro/petitie-p34532045.html

Unknown spunea...

Salut, imi amintesc cu nostalgie si chiar cu parere de rau vremurile de demult cand urmaream emisiunea IMN. O vedeam dimineata inainte sa ma duc la atelier. Eram clasa a 6-a cand am vazut Dark Funeral - secrets of the black arts adica http://www.youtube.com/watch?v=8AxtKCO_iE4. M-a spart pur si simplu, m-am dus apoi la scoala cu o figura perplexa, parca vazusem o naluca. asta este decat un exemplu. Multe clipuri bestiale am vazut pe vreme aia la emisiune. Si apoi imi vine in minte cand la IMN a aparut Carmen Trandafir :( awwwww.... dar ma rog am inteles si atunci care a fost problema.

Pacat acum, nu prea mai e nici o emisiune de metal in adevaratul sens al cuvantului - true metal- nu porcarii de genul new rock, nu metal...aberatii.

Ar fi extraordinar daca ar exista posibilitatea sa gasim DVD-uri cu inregistrarile emisiunilor, macar o parte dintre ele.

Te salut cu respect Petrica pentru ce ai facut pentru Metal in RRomania.

Petre Magdin spunea...

Va salut cu mare drag pe toti, rock-erii mei adevarati!!! Ma lupt acum pt o noua emisiune de rock, si atunci o sa reanviem impreuna rock-ul romanesc.
Din pacate nu prea reusesc sa ajung la calculator. Lucrez la un proiect muzical, care-mi ocupa toata ziua.
Pentru baietii care ma tot roaga sa le dau copii cu emisiunile in care au fost, din pacate nu am cum...
Va salut inca odata si va multumesc pt vorbele si gandurile voastre de bine!

bobinou spunea...

Petre draga , sper sa duci pana la capat noul tau proiect...rock-ul e viu si va ramane asa , mult timp, de aici inainte , datorita tie , datorita mie , datorita celor care cred in rock ! " sa auzim numai de bine " ! cum spunea nenea radu pe vremea cand ascultam "metronom" , pe ascuns , cu urechea lipita de radio (europa libera )

bob

Petre Magdin spunea...

Te salut Bob!
Imi doresc sa rezolv cu acest proiect, in primul rand pt voi, cei care meritati sa ascultati trupele de rock romanesti, pt toi cei care au iubit IMN, vreau sa reanviem impreuna adevaratele concerte rock!
Te salut si va tin la curent, daca apare ceva nou!
Pana atunci, va doresc tuturor, sanatate, dragoste si bani!:)

Petre Magdin spunea...

Buna seara, prieteni!

Sa ne rugam cu totii pentru sanatatea lui Cristi Minculescu!
Dumnezeu sa-l ajute si sa o ajute si pe sotia lui, care da dovada de o mare calitate de om!
Va salut!

black2005 spunea...

salut si felicitari pentru initiavita de atunci...abia acum am aflat de emisiune pe yuotube prin intermediul unui prieten...sunt surprins ce turpe bune am avut...nu stii unde as putea gasi o lista cu toate trupele pe care le-ai prezentat in emisiune...respect

ilie spunea...

Petrica lasa si tu adrese de unde putem lua imagini din emisiunile tale

Gutu spunea...

Petre Magdin,da-mi si mie add pe metal_thrashing_mad91 daca se poate.Mersi!

Romania spunea...

Buna Petre! Te rog mult, aminteste-ne care e piesa de pe genericul emisiunii tale din '90, Intalnirea de la Miezul Noptii? :) Multam!

Alin Stefanescu spunea...

Buna seara Dl. Magdin. In linkul de mai jos, la inceputul tributului, ne exprimam respectul pentru Dumneavoastra si pentru tot ce ati facut pentru rock-ul romanesc. Sanatate multa va dorim. Cu respect, Deliver The God, Brasov.
http://www.youtube.com/watch?v=KtjN4B60ypw

Pappy spunea...

Salut! Am fost in emisiunea ta cu trupa "Labirint" in 1991 cred ca pe 2 sau pe 3 ianuarie. In aceeasi emisiune au fost cei de la Survolaj si erau prin studio si fetele de la "Secret" si cei de la "Voltaj"... Intrebarea mea este daca mai pot obtine inregistrarea pentru ca am imprumutat caseta video si dusa a fost...